lørdag den 16. juni 2012

Undervurderet genialitet

Tunmousse! En af verdens mest geniale retter, hvis du spørger mig. Alle kan lide det og dét er både nemt og billigt at lave - man behøver hverken bruge fløde eller husblas for at den bliver god, smør er hele tricket ;-)

Min opskrift påTunmousse er følgende:

Tun (i vand) - lad den gerne druppe af i en si
Creme Fraiche 18% - ca 80 ml pr dåse tun
En klat (blød) smør - smørret runder smagen, så det er afgørende for det endelige resultat

Og så i en passende form, det må gerne være (næsten) helt op til kanten, så man kan vende det ud inden servering.  Derefter i køleskab nogle timer.

Jeg synes det er festligt at servere med brøndkarse og den der billige 'kaviar' man kan købe i supermarkedet - totalt retro, især hvis man kan finde hjerteformede toast dertil.

Tunmousse er også min favorit at have med til sammenskudsgilder, da det er nemt at skalere. Fx. når der er arrangementer i børnehaven; så plejer jeg at bruge en stor sandkasse-form, beklædt med film som form, så man får fine figurer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar