Da jeg var barn var der én bestemt mad, der altid var favoritten i tur-madpakkerne. Og i fredags var tiden kommet til selv at forsøge mig med at lave den, da Kasper og jeg skulle med toget til Skørping.
Her er den:
Pølsemadder med æggestand!
Enkelt og helt perfekt. Rugbrød, evt. et tyndt lag smør, pølser og æggestand. I den originale version blev der brugt røde pølser. Jeg er lidt skeptisk overfor farvestoffer, men må indrømme det er knap så æstetisk uden den røde farve.
Æggestand
1 - 2 æg
1 skvæt mælk
Lidt salt og peber
Piskes godt
Hældes i en frostpose og lægges i en gryde med vand, der små-simrer. Her skal det ligge i ca. en time til det har den rigtige konsistens.
Og lige et lille tip - jeg er super-glad for mit lille piskeris fra IKEA (se billedet). Det er meget bedre end et almindeligt piskeris til at bryde hinden på æggehviden og dermed går æg-piskeri meget hurtigere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar