mandag den 2. juli 2012

Citroner kan bruges til alt!

For nogle år siden var jeg på Kreta, hvor maden jo er aldeles fantastisk. Noget jeg især lagde mærke til var hvordan de bruger citron i alt. Den tanke tog jeg med hjem, og lige siden har jeg altid haft citroner i køleskabet og bruger dem i de fleste retter.

Herhjemme har vi en favorit-ret, der virkelig smager af citron.Det er en citron-pasta fra Jamie Olivers "Mad på 30 minutter". Hvis du har spist hjemme hos i løbet af det seneste år, er der stor sansynlighed fot at du har smagt det ;-)

Desværre glemte jeg at tage et billede, da jeg sidst lavede den i onsdags.

Her er opskriften, på engelsk: http://www.jamieoliver.com/recipes/pasta-recipes/lemon-linguine

I den version vi laver, bruger vi ikke ruccola (=rocket)

Citroner er også geniale til de fleste slags kød, selvfølgelig ud over en frisk salat og i dressinger - og ikke mindst, er en skive citron det mest effektive middel til at fjerne læbestift fra rødvinsglas (og andre glas).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar