Jeg arbejder hjemmefra i dag, men skulle jo stadig have noget frokost. Desværre var køleskabet næsten tomt - men der var nogle tørre boller fra weekendens fødselsdagsfejring. Og så var det jeg fandt på at lave arme riddere. En nem lille ret.
Arme riddere
Tørt (lyst) brød
Æg
Salt
Peber
Smør
Brøddet skæres i skiver og vendes i ægget/æggene, der er pisket godt med salt og peber.
Smelt noget smør på en pande og lad det bruse af. Steg brøddet ved middel varme indtil overfladen er brun og sprød.
Arme riddere
Tørt (lyst) brød
Æg
Salt
Peber
Smør
Brøddet skæres i skiver og vendes i ægget/æggene, der er pisket godt med salt og peber.
Smelt noget smør på en pande og lad det bruse af. Steg brøddet ved middel varme indtil overfladen er brun og sprød.
Nogle spiser det med ketchup . Andre blander kanel i æggeblandningen og serverer retten med sirup.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar