Da jeg første gang skulle prøve at lave det selv, blev jeg overrasket over, hvor enkel en ret dét er. Og det smager stadig godt her i 10'erne!
Koteletter i fad
(Tilpas mængden af ingredienser efter hvor stor en portion du laver)
Fadkoteletter
Dåsetomat
Bacontern
Champignoner
Løg
salt og peber
Ris, gerne brune
Brun koteletterne på panden i lidt smør. Drys med lidt
peber. Smør imens ovnfast fad (det næst-største) med lidt olie.
Sæt ris over.
Læg koteletterne i fadet.
Tænd ovnen på 200 grader.
Tør panden af med køkkenrulle (mens den er varm). Steg
bacontern (brug stænklåg og husk at røre i dem undervejs.)
Vask og skær champignoner og et lille løg i skiver imens.
Hold øje med at baconen kun bliver lysebrun og hæld den over
koteletterne.
Steg løgene og champignonerne i baconfedtet. (skru lidt ned
for varmen)
Hæld champignoner og løg over koteletterne.
Hæld Flåede tomater + evt lidt (½ ds) vand over
koteletterne. Tilsæt et skvæt fløde + lidt salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i ca 25 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar