mandag den 2. december 2019

Salat med grillet peberfrugt og feta

Nu bruger jeg jo mest denne side til selv at huske de gode opskrifter, og der er ikke så mange der læser med... Men denne vinter kunne fokus godt ende med at være på gode salater med fylde. Vi starter med denne, der er inspireret af en salat fra kantinen på arbejdet, som jeg så selv har tilpasset.

Salat med grillet peberfrugt og feta

½ Spidskål (eller hvidkål)
1 pose rucola
4 peberfrugter
½ Domiaty feta

Skær peberfrugten i grove stykker og læg i et ovnfast fad. Hæld olivenolie over. I ovenen ved 230 grader. Rør rundt indimellem og tag dem ud når de første stykker så småt får sorte kanter.
Imens peberfrugten er i ovnen skyller og tørrer du rucolaen og snitter kålen fint og blander det i en skål-
Når perberfrugterne er færdige lader du dem lige køle 5-10 min og så blander du dem i kål/rulola'en. Hæld gerne væde/olie fra fadet med.
Inden servering tilføjes feta, smuldret eller i tern.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar